Bereidingswijze (15 minuten)

1. Verwarm een barbecue of grillpan.

2. Bestrijk de hamburgers aan beide kanten licht met wat olie en bestrooi met zout en peper. Bak de burgers om en om ongeveer 8 minuten.

3. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Tip: je kunt in plaats hiervan ook Hüttenkäse Bieslook-Peterselie gebruiken.

4. Schep de Hüttenkäse in een kommetje, roer de bieslook hierdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper.

5. Snijd de tomaten in plakjes.

6. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in partjes.

7. Grill om en om de wraps op de barbecue of in de grillpan, tot er mooie streepjes zijn ontstaan.

8. Neem een wrap, beleg deze met de rucola, gevolgd door een burger, wat avocado, wat plakjes tomaat en een flinke eetlepel van het Hüttenkäse-mengsel. Maak af met een wrap. Herhaal dit met de overige burgers.

Dit recept is een samenwerking met Nina en Elise van www.chickslovefood.com.